Intro

Zaterdag 16 juni 2018 | 20u00 | Sint-Pauluskerk, Smidsestraat 1, 9000 Gent
Zondag 17 juni 2018 | 15u00 |
Sint-Pauluskerk, Smidsestraat 1, 9000 Gent

Het is alweer bijna tijd voor ons zomerconcert! Het zal opnieuw meer dan de moeite zijn want maar liefst 4 koren vergezellen ons op het podium! Cum Splendore vzw Gent, Pojedu, Cibus Spiritualis, en het Academiekoor A. De Boeck zullen samen met ons het beste van zichzelf geven. In de Sint-Pauluskerk in Gent brengen we samen volgend programma onder leiding van Pascal Lestaeghe en Kevin Hendrickx:

Tickets

Voorverkoop: €6 (studenten) / €12 (volwassenen)
Aan de kassa: €7.5 (studenten) / €15 (volwassenen)
Kinderen onder 12 jaar: gratis

Koren

Cum Splendore vzw Gent
Het koor Cum Splendore pint zich niet vast op één stijl en heeft dan ook een breed repertoire, gaande van oude muziek tot nieuwe composities. Ook wereldmuziek en het lichtere genre schuwen ze niet. Dirigent Pascal Lestaeghe is sinds 2014 hun artistiek leider.

Pojedu
Het Gemengd koor Pojedu werd in 1980 opgericht uit een initiatief van enkele leden van de plaatselijke jeugdclub van Melle. Hun repertoire is erg uitgebreid, zo brengen ze klassieke werken, internationale volksliederen en hedendaagse muziek. Onder leiding van dirigent Johan Van der Beken werden ze in de Provinciale Koorzangtoernooien meermaals in eerste divisie geklasseerd.

Cibus Spiritualis
Cibus spiritualis is een mannenkoor dat gedreven wordt door de liefde voor muziek. Ze brengen verschillende stijlen in de religieuze en profane muziek, zowel klassiek als modern. Ze staan sinds 2011 onder de artistieke leiding van Pascal Lestaeghe.

Academiekoor A De Boeck Asse
Ook het Academiekoor A. De Boeck heeft een uitgebreid repertoire, zo brachten ze onder meer Dido and Aeneas van Henry Purcell, de muziek van The Sound of Music, het Requiem van Giuseppe Verdi en Carmina Burana van Carl Orff. Ze staan sinds 1992 onder de deskundige leiding van Johan Van der Beken.

Sponsors

Praktisch

Met het openbaar vervoer:
Vanaf station Gent St-Pieters bevindt de kerk zich op wandelafstand.

Met de auto:
De parking aan het station Gent St-Pieters bevindt zich op wandelafstand van de kerk.
Voor meer info inzake de invalswegen naar het centrum, zie: https://stad.gent/mobiliteitsplan/het-circulatieplan.

Betalen ter plaatse:
We beschikken dit jaar over de mogelijkheid om met Payconic te betalen. Vergeet de app niet te downloaden (via Google Play of App Store)! Natuurlijk kan er ook met cash betaald worden. We beschikken niet over bancontact.

Extra tickets:
Wil je nog een extra ticket kopen? Dat kan online tot de dag voor het concert (€12 voor volwassenen of €6 voor studenten) of aan de kassa ter plaatse (€15 voor volwassenen of €7.5 voor studenten)